Werken bij

Wij hebben heel veel leuke en nieuwe ideeën. En om deze te kunnen realiseren zijn wij altijd op zoek naar  leergierige “aanpakkers” die niet alleen beschikken over kennis, maar die ook bereid zijn om buiten kantooruren werkzaamheden te verrichten. De veelzijdigheid van de werkzaamheden kunnen een dag-planning onverwacht zomaar compleet in de war sturen. En daar moet je tegen kunnen.

Ben jij die veelzijdige duizendpoot ? Denk jij je staande te kunnen houden in ons complexe maar o-zo-leuke bedrijf ? Stuur ons je C.V. en  motivatie en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega !

Erkend leerbedrijf

Van Ewijk Integrated Solutions biedt studenten ook de kans om ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Ieder jaar voorzien wij leergierige studenten graag van stageplaatsen die een aanvulling vormen op hun (deeltijd)studie of opleiding. Wij bieden een goede werksfeer, dagelijkse begeleiding en uitdagende stagedoelstellingen in een omgeving die niet gauw zal vervelen. Bij stage-aanvragen dien je aan te geven welke opleiding je volgt en wat de doelstellingen voor de stageplaats zijn.

Stage lopen bij Van Ewijk Integrated Solutions betekent ervaring opdoen, veel leren van en ín de praktijk en het maximale uit jezelf halen.

Solliciteer via e-mail solliciteren naar een vacature of een aanvraag voor een stageplaats indienen. Je sollicitatie dient voorzien te zijn van een duidelijke motivatie en begeleid te worden door een curriculum vitae.

Kijk voor meer informatie over onze stageplaatsen op www.stagemarkt.nl.

Van Ewijk Integrated Solutions is een door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend leerbedrijf.

Een door SBB erkend leerbedrijf geeft blijk van een hoge mate van betrokkenheid bij de branche, laat zien dat kwaliteit belangrijk is en dat geïnvesteerd wordt in de toekomst van jongeren. Dat doen we door het aanbieden van verantwoorde stageplaatsen op mbo-niveau binnen de ICT.

sbb