Wie zijn wij

Van Ewijk Integrated Solutions biedt vanuit kennis en diversiteit, de verkoop, installatie en service van hoogwaardige ICT- en Multimedia oplossingen aan.

Op basis van maatschappelijk verantwoord beleid bieden wij innovatieve ICT-oplossingen aan in de verticale markt. Kwaliteit en betrouwbaarheid van deze oplossingen hebben de hoogste prioriteit. De medewerkers van Van Ewijk Integrated Solutions zetten hun kennis en ‘know how’ over producten om in hoogwaardige oplossingen die ontzorgend zijn voor de bedrijfsvoering van de klant. Een betrouwbare en servicegerichte partner waar u op kan bouwen!

Onze Visie

Dankzij de razendsnelle technologische ontwikkelingen groeit niet alleen de ICT- maar in combinatie ook de multimedia-markt explosief. Van Ewijk Integrated Solutions wil graag een toonaangevende rol in deze groeimarkt vervullen. Door ons innoverende kennisniveau steeds te verrijken en toe te passen voor het creëren van hoogwaardige ICT- en multimediaoplossingen, leveren wij graag toegevoegde waarde aan de digitale bedrijfsvoering van onze klanten.

 

Eenvoud in ICT

Onze werkwijze is helder, pragmatisch en op basis van resultaatverplichting. Wij komen onze afspraken snel na en zijn gedreven in het vinden van passende oplossingen, zodat uw bedrijfsvoering optimaal verloopt en zich goed kan ontwikkelen. Bij onze serviceverlening staat “een man een man, een woord een woord” hoog in het vaandel. Onze experts inventariseren eerst uw bestaande ICT-infrastructuur en leggen de uitkomsten daarvan naast uw eigen behoeften. Capaciteit en performance van systemen, netwerken en server- en storageomgeving worden in kaart gebracht. Dit doen wij met diverse tools die we veelal zelf ontwikkeld hebben. Bijvoorbeeld de IRA-bouwblokken. Met deze IRA-bouwblokken brengen we uw infrastructuur in kaart, op basis waarvan de functionele en technische ontwerpen worden neergezet.

Natuurlijk kijken wij ook naar de toekomst en stellen wij samen met u een plan van aanpak op, waarin uw doelstellingen worden gerealiseerd. Als navigator en trusted advisor. Met aandacht voor kennisoverdracht aan uw medewerkers.

Wij voeren een multi-vendor beleid. U krijgt een objectief advies, waarin we meerdere leveranciers en oplossingen de revue laten passeren. Wij adviseren u hoe u het best kunt innoveren, of hoe u kosten kunt besparen op uw ICT en zo de concurrent voorblijft. Met een overzicht van alle opties, maakt u uiteindelijk de beste keuze voor uw situatie!