Telefonie

IP Telefonie: In-house, hybride of in de Cloud? Zo snel als deze vraag er nu staat, zo zorgvuldig moet het antwoord zijn. Dit is geen beslissing op basis van technologie, maar op basis van bedrijfscommunicatie als uitgangspunt. Elke optie heeft voor- en nadelen, maar die worden pas relevant wanneer u besloten heeft welke optie het wordt. De keuze tussen in-house, hybride of in de Cloud is niet en keuze van prijs maar een keuze van een oplossing die past bij uw organisatie maar van een ROI en TCO. Een gedegen proces waarin wij vaak zeggen: Reality Check Ahead. Omdat in de huidige tijd alles kan, is de vraag alleen of de gekozen oplossing past bij u en uw bedrijfsstrategie.

Unified Communications

Voice, e-mail, spraak en aanwezigheid zijn vaak aparte silo’s binnen een organisatie. Maar medewerkers gebruiken deze silo’s allemaal en willen dit zo eenvoudig mogelijk kunnen doen. Daarom zetten wij als organisatie de gebruiker centraal, zorgen voor een vlekkeloze integratie en maken daarmee Unified Communications een succes binnen uw bedrijf:

  • Een prettiger werkervaring omdat bedrijfscommunicatiekanalen, netwerken, systemen en applicaties met elkaar verbonden worden waardoor diverse communicatievormen naadloos te combineren zijn.
  • Meer keuzevrijheid omdat de medewerkers zelf kunnen kiezen welk toestel of hulpmiddel zij willen gebruiken: Telefoon, e-mail, vergaderen, aanwezigheid en projectteams of andere vormen van samenwerking of overleg.

 

Vast-Mobiel integratie

Bereikbaarheid, mobiliteit, veiligheid en aanwezigheid. Dat is de kern van vast- mobielintegratie:

  • Bereikbaarheid betekent dat de klant te woord wordt gestaan. Lukt het beantwoorden zelf niet? Dan kan de receptie of de “Voicemail-naar-E-mail” uitkomst bieden.
  • Mobiliteit betekent een stuk gemak: een mobiel toestel dat zich qua gebruik en kosten “vast” mag noemen.
  • Veiligheid betekent bellen in het eigen netwerk, via het eigen bedrijfscommunicatieplatform of in de Cloud.
  • Aanwezigheid is een kwestie van een blik op het scherm: zo ziet u snel of iemand beschikbaar is.