Systeem- en netwerkbeheer

De technologische ontwikkelingen gaan snel en zijn lastig bij te houden. De vraag is of u dit überhaupt wilt en of u altijd aan kop moet lopen? Onze mensen volgen alles op de voet, toetsen alles in combinatie met de toepasbaarheid en wat het voordeel is voor onze relaties. Zonder ICT kan een bedrijf vandaag de dag niet meer bestaan. U kunt en wilt niet meer zonder, maar u wilt ook het overzicht bewaren, de kosten in de hand houden en zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan ICT. Het is immers niet uw core business. Eigenlijk wilt u er geen omkijken naar hebben, het moet gewoon werken! En dat zijn wij van harte met u eens. Wij springen bij wanneer u dat wenst en ontzorgen u compleet.

Systeem- en netwerkbeheer

Iets nieuws aanschaffen betekent niet altijd dat het ook direct goed werkt. En als het al goed werkt, is het nog altijd de vraag of het na een tijdje nog steeds goed functioneert en of u alles eruit haalt wat erin zit. Als meerdere mensen keuzes maken en er een wildgroei van devices ontstaat, hoe manage je deze dan? Visie en beleid, daar draait het om en daar kunnen wij u bij helpen. En als u dat wenst, nemen wij u het totale beheer van uw netwerkomgeving uit handen.

Softwarebugs en een toenemende hoeveelheid gebruikersfouten maken dat computers na verloop van tijd slechter gaan werken. Alleen om die reden al is het wenselijk om preventief periodiek onderhoud te plegen. Deze service bieden wij aan op locatie of, indien wenselijk, op afstand. Afhankelijk van de omvang van uw netwerk kunt u ons per week, per maand of per kwartaal een dag(deel) inhuren. In die tijd wordt het volledige netwerk (servers, werkplekken, randapparatuur en actieve componenten) door ons gecontroleerd op diverse cruciale onderdelen. Ook worden eventueel gebruikerswensen uitgevoerd. Bovendien kunt u gebruik maken van onze helpdesk voor vragen of het aanmelden van incidenten.

 

Remote Support

Wij leveren vele vormen van beheer waarbij afspraken worden vastgelegd in een klantspecifieke SLA. Maar of u nu wel of geen beheercontract bij ons afsluit, wij staan u natuurlijk altijd bij als u problemen heeft met uw systeem. Door middel van Remote Support nemen wij op een veilige manier uw scherm over waardoor wij in de meeste gevallen in staat zijn uw probleem direct te verhelpen. Mocht het probleem niet direct door ons kunnen worden verholpen, dan bespreken wij met u welke andere actie wij voor u kunnen ondernemen. Want wij zorgen ervoor dat het werkt!