Narrow casting (Digital Signage)

Digital Signage is een sterk communicatiemiddel, als het goed wordt toegepast. Veel te vaak wordt een te snelle afweging gemaakt: “Als we nu eens een flatscreen ophangen?” Veel te vaak zien we hoge investeringen met een heel kleine Return-On-Investment. Maar het kan beter!
Een succesvolle Digital Signage-strategie is vooraf nadenken over zaken die leiden tot een succesvolle installatie.

Kostenefficiënte hardware

Digitale Signage is méér dan ‘gewoon een flatscreen tegen de muur’. Het is een geheel van monitor, player, montage, netwerk en beveiliging. Elk van die factoren heeft een invloed op de performantie en de kostprijs. Van Ewijk Integrated Solutions bied een veelzijdig assortiment aan kwalitatieve oplossingen van Philips, NEC, Intel, 3M, Samsung, AOpen TouchSystems en Chief. Dat maakt het mogelijk om steeds de meest optimale keuze te maken voor uw doelstelling en budget.

Video server
Een krachtig beheersplatform

Een krachtig beheersplatform

Met de software-oplossingen van PADS beheert u een enkel scherm of een wereldwijd netwerk aan schermen vanaf uw werkplek. Integratie met platvormen als brandbeveiligings-, ontruiming- of parkeersystemen vergroten de effectiviteit van uw investering, waarbij beheersbaarheid een standaard gegeven is.

Een scherm is maar een medium, een hulpmiddel

Wat echt telt, is de weer te geven content. Content is nog steeds koning en een alles bepalende factor bij het toepassen van Digital Signage. Van Ewijk Integrated Solutions kan u helpen bij het bepalen en uitwerken van relevante boodschappen voor de doelgroep en binnen de vooropgestelde doelstellingen.

Content
Narrow casting hardware

Vlekkeloze roll-out, implementatie en service

Wij zorgen er voor dat uw schermen werken en blijven werken. Alles volgens afspraak. Dat kan gaan van een vlotte levering tot een complete roll-out, training en testing tot een servicecontract waarbij Van Ewijk Integrated Solutions ook de digitale content op het scherm voor haar rekening neemt.