Hosted Exchange

Hosted Exchange is een e-maildienst op basis van Microsoft Exchange 2016. Naast normaal e-mailverkeer biedt Hosted Exchange de mogelijkheid om agenda’s, contactpersonen, notities en taken bij te houden. U kunt dit eventueel delen met anderen. Al uw gegevens zijn benaderbaar via een gebruiksvriendelijke webpagina (Outlook Web App). Daarnaast bestaat er de mogelijkheid mobiele apparaten (Tablets, Smartphones) te koppelen aan de Hosted Exchange 2016 omgeving of gebruik te maken van bijvoorbeeld Outlook (Windows) of Entourage / Mac Mail (Mac). Op deze manier kunt u altijd en overal over uw gegevens beschikken.

Phone-white
Op Elk Device

Of u nu gebruik maakt van Windows, Mac, een smartphone of een tablet, uw email is altijd bij de hand.

Shield-white
AntiVirus en AntiSpam
Uw email wordt standaard goed beveiligd tegen Spam en Virussen.
Key-white
Flexibel

Up- of downgraden naar een ander pakket? Een extra domein of emailadres kopppelen? Het is binnen enkele minuten geregeld

Hosted Exchange is uitermate geschikt voor bedrijven die werken met verschillende systemen zoals een desktop, laptop en een mobiele telefoon of pad computer. De gegevens zijn via Hosted Exchange altijd synchroon op al uw devices. Maar Hosted Exchange is meer dan e-mail alleen. Het is een compleet communicatiesysteem waarmee ook uw contactpersonen, agenda en takenlijst beheerd kunnen worden.

Een ander groot voordeel is dat e-mail accounts, contactpersonen, agenda’s en taken binnen een organisatie gedeeld kunnen worden. Op deze manier kunt u gemakkelijk de beschikbaarheid van uw collega’s checken. Maar ook tijdens de vakantie van uw collega eenvoudig zijn of haar mailbox uitlezen. Dit laatste kan uiteraard alleen wanneer u daar de juiste machtigingen voor heeft gekregen.

Bij Hosted Exchange wordt uw e-mail online opgeslagen op de beveiligde servers van Van Ewijk Integrated Solutions. U kunt deze dienst per gebruiker afnemen. De dienst is maandelijks, per gebuiker opzegbaar. Dus ook al krijgt u nieuwe mensen in dienst of gaan er mensen weg, u hoeft nooit meer af te nemen dan u nodig heeft. Hierdoor is Hosted Exchange de ideale vervanger van de traditionele mailserver bij u op kantoor.