Hosted Disk

De Hosted Disk (of Cloud Harddrive) is een Enterprise Cloud Storage oplossing waarbij de bestanden volledig 2048 bits encrypted zijn en verbonden met de Cloud middels een SSL-verbinding. Uw bestanden zijn 100% afgeschermd en veilig. De opslag vindt plaats in Nederlandse datacentra. U kunt makkelijk rechten aan uw Hosted Disk geven, zodat u de controle houdt wat er met uw bestanden gebeurt.

Altijd en overal toegankelijk

Uw bestanden en mappen zijn altijd beschikbaar, via applicaties voor PC en MAC, via een online portaal en via Apps voor smartphones en tablets (bijv. Apple, Android, Windows Phone en Blackberry). Het synchroniseren van bestanden via de PC en MAC-applicaties werkt via het ‘drag en drop’ systeem, het syncronisatieproces is continu en reageert direct op wijzigingen. Uw bestanden en team bestanden zijn altijd up-to-date.

 

Hosted Disk data delen met anderen

Het is natuurlijk mogelijk Hosted Disks te delen met anderen (bijvoorbeeld als Team Hosted Disk, of voor een bepaalde afdeling, directie, etc). Een gebruiker kan zoveel Hosted Disks aanmaken als wenselijk, waaronder ook persoonlijke Hosted Disks. U kunt de rechten van een Hosted Disk voor een teamlid ook beperken tot bijvoorbeeld alleen lezen. Om Hosted Disks te kunnen delen moet de andere persoon ook Hosted Disk gebruiker zijn. Het is natuurlijk mogelijk uw eigen Hosted Disk op meerdere locaties te installeren en hierin te werken. U kunt bestanden en mappen ook delen met niet-Hosted Disk gebruikers, middels Filelink enFolderlink.

 

Transparante schaalbaarheid

Hosted Disk is beschikbaar in een aantal paketten, te weten: 50Gb, 100Gb en 150Gb. De paketten zijn niet hard gelimiteerd, zo bent u vrij om meer (of minder) ruimte te gebruiken dan u in eerste instantie heeft afgenomen. Wanneer u meer gebruikt dan uw afgenomen abonnement, dan vervalt u automatisch in het daarop volgende abonnement. Dit geldt zowel voor meer verbruik, als voor minder. De hoeveelheid gebruikte ruimte wordt op de eerste dag van de maand bepaald en daaraan wordt automatisch uw maandbedrag voor die maand gekoppeld.

Small

7,50Per maand

Online opslag tot max. 50GB

Medium

12,50Per maand

Online opslag tot max. 100GB

Large

17,50Per maand

Online opslag tot max. 150GB