Hosted Back- up

Wij willen u geen schrik aanjagen, maar u moet er toch niet aan denken dat uw bedrijfskritische gegevens rondslingeren, zoekraken of niet meer repliceerbaar zijn na een storing? Veel bedrijven denken pas na over een back-up na een fatale crash. En dat is een een dure leerschool.

Onze cloud-gebaseerde back-up oplossing neemt de noodzaak van de tape back-up weg en bevrijdt uw IT-budget van het onderhoud en beheerproblemen die deze met zich meebrengt. U geeft uzelf de gemoedsrust die nodig is om te concentreren op wat u het beste doet: inkomsten genereren.
Of u nu een klein bedrijf eigenaar of een medium-size-ondernemer bent, onze Hosted Back-Up is de veilige, eenvoudige en efficiënte manier om een back-up van uw laptops, pc’s en servers te maken.

Uw bedrijf managen is al moeilijk genoeg zonder dat u zich hoeft te richten op ICT problemen. Onze Hosted Back-Up maakt het managen van uw ICT eenvoudig met de automatische online back-up. Uw data wordt dagelijks veilig versleuteld verzonden naar onze data centers. Hier staat uw data voor lange tijd veilig en is met een druk op de knop weer terug te halen.

  • Onze Hosted Back-Up geeft u het vertrouwen dat u altijd weet dat uw data er is wanneer u het nodig heeft.
  • Wij hebben diverse pakketten beschikbaar, zodat er altijd een pakket is wat bij uw bedrijf past.
  • Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies en passende offerte.