Hosted AntiVirus

Sophos Cloud is de enige beveiligingsoplossing voor Windows, Mac, en mobiele apparaten die endpoint antivirus, mobile device management en serverbeveiliging samen in een oplossing verenigt. Sophos Cloud valt moeiteloos te installeren, te beheren en te onderhouden en biedt een eenvoudige, intuïtieve gebruikservaring.

Hosted Voice komt tegemoet aan uw wensen als moderne ondernemer, om optimaal bereikbaar te zijn zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen. U kunt met Hosted Voice diverse oplossingen inregelen, zoals een automatische telefoniste, belgroepen en uitgebreide doorschakelmogelijkheden. U betaalt hierbij alleen datgene wat u daadwerkelijk gebruikt. De meest unieke voordelen van Hosted Voice zijn echter de flexibiliteit en controle. U kunt uw bedrijfstelefonie volledig zelf beheren in een eigen portal, maar ook op uw tablet of smartphone. Zo heeft u altijd en overal controle over uw bereikbaarheid!

Geïntegreerde beveiliging, gestroomlijnde console

Sophos Cloud zet de norm voor hoe IT security moet worden beheerd: eenvoudig en doeltreffend. Sophos Cloud verenigt endpoint, mobile, server en web control in een enkele, geïntegreerde management console: een primeur in de branche. U beveiligt de apparaten van uw gebruikers, servers en uw organisatie in luttele minuten. Het intelligente dashboard en de uitgebreide rapporten bieden u transparantie en bruikbare informatie.

Handshake
Key

Simpelweg effectieve bescherming

User-based veiligheidsregels volgen de gebruiker wanneer hij van apparaat, platform en locatie verandert, terwijl server-based regels controle bieden om prestaties en beveiliging in evenwicht te houden. Sophos beveiliging tegen bedreigingen maakt gebruik van de nieuwste technologieën zoals web reputation, code emulation en Malicious Traffic Detection evenals HIPS en buffer overflow protection en nog veel meer. Onze beveiliging wordt ondersteund door het wereldwijde netwerk van Sophos Labs onderzoekscentra, die de bedreigingen een stap voor zijn met automatische updates en het in real-time zoeken naar verdachte content.

Krachtige serverbeveiliging met One-click Lockdown

Sophos Cloud Server Protection is de enige oplossing die cloud-managed server protection biedt, in combinatie met geavanceerde anti-malware, HIPS en server application whitelisting/lockdown. Bescherm uw servers en gegevens effectief tegen zero-day attacks. Door op een knop te klikken kunt u uw servers in een veilige toestand vergrendelen. Server Authority bepaalt en beheert automatisch vertrouwde wijzigingen, zodat ook uw normale onderhoudstaken worden vereenvoudigd. Bovendien herkent Sophos Cloud automatisch uw serverapplicaties, past het configuraties aan en stelt het automatisch uitzonderingen voor scanning in.

Piggybank
Phone call

BYOD en MDM vereenvoudigd

Mobile device management (MDM) in Sophos Cloud maakt mobiliteit voor uw gebruikers mogelijk én houdt deze onderweg productief – en uw bedrijfsgegevens veilig. Met één policy kunt u de toegang tot Wi-Fi en e-mail instellen en de veiligheidsinstellingen doen naleven. Bovendien houdt u alle apparaten en beleidsregels via een enkele beheersconsole in het oog.

Veilig en productief webgebruik promoten met Web Control

Web Control maakt het gemakkelijk om veilig en productief internetgebruik te garanderen, ongeacht of uw gebruikers op kantoor, thuis of onderweg werken. Vooraf gedefinieerde regels stellen u in staat om richtlijnen te bepalen om aan de veiligheids- en toestemmingseisen te voldoen. U kunt ook time-based richtlijnen instellen om recreatief browsen tijdens de kantooruren te beperken. Forceer moeiteloos webfiltering richtlijnen op het endpoint; proxy servers, VPN’s hoeven niet speciaal te worden geconfigureerd.

Piggybank
Phone call

Pas beveiliging aan uw persoonlijke behoeften aan

Sophos Cloud biedt uniforme beveiliging via één beheerconsole. Tegelijkertijd bieden we u de flexibiliteit om de kenmerken en functies te kiezen die het best op uw zakelijke behoeften aansluiten.

Probeer Sophos Intercept x nu gratis!