CCTV/ Toegangscontrole

Als specialist met alle expertise in huis bieden wij een compleet pakket beveiligingssystemen. Van uitgebreid advies tot ontwerp, van implementatie tot naadloze integratie. Behalve met het uitsluiten van risico’s houden we bij installatie altijd rekening met uw bewegingsvrijheid, openheid en uitstraling. Niet voor niets hebben wij al jarenlang een gerenommeerde naam in het midden- en hogere segment van de beveiligingsmarkt.

High-end inbraakbeveiliging en toegangscontrole

Als het om betrouwbare elektronische inbraaksignalering gaat, zijn wij uw gespecialiseerde partner. Niet alleen qua producten en installatie, maar ook als het gaat om wettelijke certificaten en andere kwaliteitsdocumenten. Wij installeren conform de NCP-regelgeving en kunnen u bij elektronische beveiliging altijd van een BORG/NCP Beveiligingsbewijs Elektronische Beveiliging voorzien. Belangrijk onderdeel binnen uw beveiligingsplan is de toegangscontrole. Onze systemen zijn niet alleen veilig maar ook gebruiksvriendelijk en snel te wijzigen. Wij bieden naast kaartlezers en identificatie media als badges en elektronische sleutels, ook complete oplossingen inclusief de benodigde software.

 

High-end camerasystemen

Bij de meeste bedrijven zijn camerasystemen niet meer weg te denken. Wij leveren camerasystemen op maat, passend bij uw situatie en wensen. Zo leveren wij camera’s voor gesloten systemen, maar ook IP-camera’s, waarbij de beelden op iedere gewenste computer (zelfs via internet) zijn terug te zien. Is natuurgetrouwe observatie gewenst? Naast diverse soorten camerasystemen leveren we alle bijbehorende en aanverwante apparatuur als recorders, harddisks en netwerkvideorecorders.